El jurament de pertinença recollia: prometo servir la humanitat en nom de Déu; abstenir-me de la violència i de venjar-me; perdonar els que m’oprimeixen o em tracten amb crueltat; abstenir-me de participar en odis i baralles i crear enemistats; tractar tots els paixtus com a germans i amics; abstenir-me de costums i pràctiques antisocials; viure una vida senzilla, practicar la virtut i abstenir-me del mal;

I el jurament continuava: tenir bon comportament i no portar una vida ociosa; dedicar almenys dues hores diàries al treball social; sacrificar la meva riquesa, vida i comoditat per la llibertat de la meva nació i poble; mai formar part de faccions, d’odi o gelosia amb el meu poble; em posaré al costat dels oprimits contra l’opressor; no seré membre de cap altra organització rival, ni formaré part d’un exèrcit armat.

I seguia: obeiré fidelment totes les ordres legítimes dels meus oficials; viuré d’acord amb els principis de la noviolència; serviré totes les criatures de Déu per igual; el meu objectiu serà la consecució de la llibertat del meu país i de la meva religió; sempre vetllaré per fer el que és correcte i bo; mai no desitjaré cap recompensa pel meu servei; tots els meus esforços seran per agradar a Déu i no per cap lluïment o guany.

També ho pots seguir  a

CatalanEnglishArabicFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanishUkrainian