PARTICIPA

PARTICIPA

Si vols participar en la campanya Aturem les guerres, ho pots fer de diferents maneres: pots participar en una de les accions i concentracions periòdiques que es fan arreu del país, presentar una moció al teu ajuntament, fer-ne difusió a les xarxes i mitjans de comunicació, fer objecció fiscal, promoure una agrupació d’AutoDefensa Noviolenta o fer un donatiu.

Tots hi podem participar, cadascú a la mida de les seves possibilitats.

Concentracions

A Accions hi trobareu totes les concentracions periòdiques que es fan i els horaris i llocs. Si no en trobeu cap prou propera, potser és l’hora de posar-ne en marxa una al vostre poble o ciutat. Contacteu amb nosaltres per explicar-nos-ho i poder-vos incloure al grup.

Fer un donatiu

Potser no teniu temps, però us agrada la campanya. En aquest cas, podeu fer un donatiu, periòdic o puntual, que ens ajudarà a tirar endavant els projectes. El podeu fer al compte corrent de NOVACT a

FIARE (BANCA POPOLARE ETICA SCPA): ES32 1550 0001 2200 1566 4329

Difusió

Una altra manera d’ajudar-nos és fent difusió de les nostres accions i iniciatives a les xarxes socials o mitjans de comunicació.

Objecció fiscal

Si esteu en desacord amb que es facin servir per la guerra el diners que pagueu a hisenda podeu  fer objecció fiscal. En aquesta pàgina hi trobareu tota la informació que us cal.

Comprar el llibre

També podeu col·laborar comprant, llegint i compartint el llibre AutoDefensa Noviolenta de Martí Olivella

Mocions

També podeu pariticipar promovent la presentació de la moció d’Atutem les guerres al vostre ajuntament. A aquesta pàgina hi trobareu més informació.

Agrupacions d'AutoDefensa Noviolenta

Finalment, la campanya té com a gran objectiu la creació de agrupacions d’AutoDefensa Noviolenta. Participeu-hi i promoveu-los!

CatalanEnglishArabicFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanishUkrainian