VOLEM RESPOSTA

VOLEM RESPOSTA

Cada dijous, fins aconseguir una resposta

Acció a la Delegació de Defensa exigint la resposta del Gobierno a les propostes de la Iniciativa per la pau per aturar les guerres a Ucraïna, Palestina i arreu”

El dijous 19 d’octubre hem presentat una nova petició al President del Gobierno i a la Ministra de Defensa. En sortir dos dels nostres activistes han escenificat la indiferència del Gobierno pasant-se la pilota i ruixant-se amb “sang”. Posteriorment, els mossos els han retirat per la força de les escales d’entrada a la Delegació de Defensa.

Setena acció, dijous 30 de novembre

Els activistes d’aturemlesguerres.cat es tornen a encadenar a la reixa d’entrada de l’edifici del Ministeri de la Guerra al Portal de la Pau a Barcelona, impedint l’entrada i sortida. Seguiran fins a obtenir resposta.

Sisena acció, dijous 23 de novembre

Una setmana més els activistes d’aturemlesguerres.cat s’han concentrat davant del Ministeri de la Guerra al Portal de la Pau a Barcelona. Aquesta vegada s’han encadenat a la reixa d’entrada impedint l’entrada i sortida de l’edifici. Estan decidits a seguir fins a obtenir resposta!! 

Cinquena acció, dijous 16 de novembre

Quarta acció, dijous 9 de novembre

Tercera acció, dijous 2 de novembre

Segona acció, dijous 26 d’octubre

Ja es poden anar passant la pilota que nosaltres seguirem exigint una resposta!

Primera acció, 19 d’octubre

Varem demanar al Presidente del Gobierno , via dret de petició, un posicionament sobre la “Iniciativa per la pau. Aturem les guerres . Va contestar que la competència era del Ministerio de Defensa i aquest va contestar que arxivava la petició! Es passen la pilota mentre la gent continua morint!

Ara, continuarem exercim el dret d’expressió i de manifestació i, ens reservem exercir el dret a la desobediència civil noviolenta com a mesura de pressió per acabar amb la reiterada incompetència que han mostrat per respectar els nostres drets i per obtenir resposta, en la situació d’extrema necessitat que suposa no tenir en compte mesures que poden salvar vides en la guerra a Ucraïna. 

Escalant l'acció

Acció, 2 de novembre de 2023

Acció 2, 26 d'octubre de 2023

CatalanEnglishArabicFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanishUkrainian