VOLEM RESPOSTA

VOLEM RESPOSTA

Cada dijous, fins aconseguir una resposta

Acció a la Delegació de Defensa de Barcelona exigint la resposta del Gobierno a les propostes de la Iniciativa per la pau per aturar les guerres a Ucraïna, Palestina i arreu”

El dijous 19 d’octubre de 2023 hem presentat una nova petició al President del Gobierno i a la Ministra de Defensa. En sortir dos dels nostres activistes han escenificat la indiferència del Gobierno pasant-se la pilota i ruixant-se amb “sang”. Posteriorment, els mossos els han retirat per la força de les escales d’entrada a la Delegació de Defensa. Seguiu les accions de cada dijous a continuació…

Desena acció, 21 de desembre 2023

“Desarmem els jocs, fem les paus!” és l’acció del 21 de desembre.  Si eduquem en la pau encara hi haurà esperança. Mentre hi ha nens i nenes morint a Palestina i a Ucraïna no podem regalar armes als notres infants.

Novena acció, 14 de desembre 2023

Una setmana més, els activistes d’Aturem les guerres es concentren davant del Ministerio de la Guerra per mostrar el seu rebuig a la via armada i proposar l’Autodefensa Noviolenta (ADN). I en aquestes dates canviar les armes infantils per històries de pau.

Vuitena acció, 7 de desembre 2023

Les guerres s’aturen també des del que ensenyem als infants. El dijous 7 de desembre l’acció davant del Ministeri de la Guerra ha consistit a trencar armes de joguina. Ha estat l’inici de la campanya de sensibilització  Desarmem els jocs aprofitant Nadal i Reis.

Setena acció, 30 de novembre 2023

Els activistes d’aturemlesguerres.cat es tornen a encadenar a la reixa d’entrada de l’edifici del Ministeri de la Guerra al Portal de la Pau a Barcelona, impedint l’entrada i sortida. Seguiran fins a obtenir resposta.

Sisena acció, 23 de novembre 2023

Una setmana més els activistes d’aturemlesguerres.cat s’han concentrat davant del Ministeri de la Guerra al Portal de la Pau a Barcelona. Aquesta vegada s’han encadenat a la reixa d’entrada impedint l’entrada i sortida de l’edifici. Estan decidits a seguir fins a obtenir resposta!! 

Cinquena acció, 16 de novembre 2023

Quarta acció, 9 de novembre 2023

Tercera acció, 2 de novembre 2023

Segona acció, 26 d’octubre 2023

Ja es poden anar passant la pilota que nosaltres seguirem exigint una resposta!

Primera acció, 19 d’octubre

Varem demanar al Presidente del Gobierno , via dret de petició, un posicionament sobre la “Iniciativa per la pau. Aturem les guerres . Va contestar que la competència era del Ministerio de Defensa i aquest va contestar que arxivava la petició! Es passen la pilota mentre la gent continua morint!

Ara, continuarem exercint el dret d’expressió i de manifestació i, ens reservem exercir el dret a la desobediència civil noviolenta com a mesura de pressió per acabar amb la reiterada incompetència que han mostrat per respectar els nostres drets i per obtenir resposta, en la situació d’extrema necessitat que suposa no tenir en compte mesures que poden salvar vides en la guerra a Ucraïna, a Palestina i arreu.. 

Escalant l'acció

Tercera acció, 2 de novembre de 2023

Segona acció, 26 d'octubre de 2023

CatalanEnglishArabicFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanishUkrainian