INCOMPETENTS

INCOMPETENTS

Crònica d’una incompetència greu davant l’emergència de la guerra

-amb els documents adjunts d’aquesta vergonya governamental-

El 2 de novembre de 2022 vàrem començar la campanya www.aturemlesguerres.cat davant la Delegación del Ministerio de Defensa a Catalunya, demanant un posicionament contra les guerres, especialment la d’Ucraïna.

El 17 de novembre vàrem presentar petició a la Ministra de Defensa perquè es posicionés sobre el document adjunt “Iniciativa per la pau. Aturem les guerres, en el més curt termini possible, donada la urgència d’aturar la guerra a Ucraïna.

El 20 de gener de 2023 rebérem resposta de la Ministra on considera que és competència del Presidente del Gobierno la determinación de la política exterior i que, per tant, la resposta a la petició excede las competencias del Ministerio de Defensa, y propone inadmitir la petición formulada.

El 13 d’abril de 2023 traslladem la petició al Presidente del Gobierno tal com indicava la Ministra de Defensa (en no complir l’obligació legal de passar-li directament).

El 7 de juny de 2023 el Presidente del Gobierno considera totalment competent el Ministerio de Defensa i li trasllada la petició.

El 12 de juny de 2023 el Ministerio de Defensa fa cas omís del trasllat de la petició per part de la Presidente del Gobierno i arxiva la petició!!

7 mesos d’estúpida burocràcia per evitar donar una resposta sobre les propostes de la Iniciativa per la pau: aturem les guerres.

Tal com advertíem en la petició inicial a la Ministra de Defensa

“PS. Si el 30 de novembre no hem rebut cap resposta escalarem l’acció noviolenta tal com hem anunciat en el web de la campanya”.

Ja hem esperat massa. Hem seguit pacientment tots els tràmits i procediments. Respondrem amb desobediència a la incompetència!

Memorial incompetències gobierno, 23 de juny de 2023

Resposta de Defensa a la petició a Arxiu,  23 de juny de 2023

Resposta del president enviant altra vegada a Defenas, 7 de juny de 2023

Resposat ministre de defensa incompetent, 13 d’abril de 2023

Iniciativa per la pau Aturem les guerres, 13 d’abril de 2023

Què estem fent per aturar les guerres, , 13 d’abril de 2023

Petició al Gresidente del Gobierno, 13 d’abril de 2023

Resposata Ministerio de Defensa incompetent, 20 de gener del 2023

Iniciativa per la pau Aturem les guerres, 17 de novembre de 2022

 

Petició de posicionament a la Ministra de Defensa, 17 de novembre de 2022

CatalanEnglishArabicFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanishUkrainian